Последна порака пред: 3 недели, 6 дена
  • maki28 : dali moze nekoj da mi objasni kako da izbrisam nekoja poraka sto sum ja pratila vo forumot , znaci nekoja tema sto seuste stoi sakam da ja izbrisam ili kako da go deaktiviram mojot profil i da si kreiram moj nov profil
  • izabelabelaa : Luge kade mozam da postavam tema prashanje ?
  • sirena4 : «link»
  • HuremF : mene me interesira dali nekoj ima kupuvano od online sajtovi od Uk, koi nemaat dostava do Mk dali ima nacin za kupuvanje od ovie sajtovi, pretezno se za alista, dali postojat nekoi firmi posrednici ili nesto slicno?
  • HuremF : Moni ako mislis deka ste ja zgresile odi vo apteka vednas ima apcinja koi mozes da gi piese nekolku casa posle odnosot so cel da ne ostanes bremea, konsultiraj se so aptekarkite
  • HuremF : Cicova: ne neznacimalo krvarenje dekka ste bremena
  • barbieprince : Здраво, нова сум на форумов и еве чекам некој одговор на мојата тема но некако потешко оди . :*
  • Goca16 : zdravo na site
  • Sweeety : heeey
  • Tinnka : Nova sum na forumov i neznam seushte kako se rakuva, ali kje se snajdam.
  • Beana : Имам едно прашање. Дали сте купувале некогаш од следнава страница www.wow.mk? Мислите ли дека е безбедно?
  • izabelabelaa : zdravo :)
  • ivuy93 : ima le nekoj
  • moniii : purple buttle stm si napravila test i ispadnal negativen togas nema potreba od panika ali za sekoj slucaj odi si na doktor i pak proveri
  • moniii : zenski mi docni veke dva dena vo panika sum mislam na najlosoto deckomi ne svrsi vo mene ali ak mi e strav stomakot me boli taka po malce isto i gradite ve mlam za sovet

Чатот е достапен само за членовите на сајтот

forumnaslov3
Добредојде во NotForMen форумот за девојки. Преку NotForMen форумот можете да се поврзете со сите NotForMen девојки и слободно можете да започнете тема за нешто што сакате да го споделите со останатите.

Здраво, девојко
Најави се доколку веќе си регистрирана или кликни на копчето регистрирај сe за да можеш да учествуваш во форумот.

kvalitetni cizmi?
(1 прегледува) (1) Гостин
Go to bottomСтрана: 1234
Тема: kvalitetni cizmi?
kvalitetni cizmi? пред 3 години, 5 месеци  
zdravo,
veke podolgo vreme sum vo potraga po cizmi. znaci sakam da ne se kineski , posto koga vrne redovno se razlepuvaat i posle si vikam djabe sum gi kupila. gledam po prodavnicive se takvi se prodavaat.
edinstveno vo beko ima kvalitet , ama tie drzat cena sto da ti kazam.
ima li na drugo mesto dobri ne tolku soleni cizmi? barem da ne propustaat na dozd i sneg, ne mi treba marka
Регистрирај се за да реплицираш или да започнеш нова тема.

Ре:kvalitetni cizmi? пред 3 години, 5 месеци  
Ama bas takvi sto ti baras mislam deka kaj nas vo kocani odma karsi policijata doaga taa prodavnica sto jas ke ti ja preporacam za obuvki.Ne se tolku soleni kako vo orka,adidas,ili onie prodavnici sto drzat marka proizvodi.Ama stvarno kvalitetni obuvki,eve jas 3 godina ke gi nosam cizmite sto si gi zedov 1300 denari,so mala stikla se oti ne obozavam mn.visoki.Znaci odi kaj Pance i kupi si supp.cizmicki,ako si od Kocani,se razbira

e jas ziveam blisku do kocani pa mozam da otidam da vidam sto ima,i jas sum za cizmi a ne mozam da najdam ubavi

Uf, ve razbiram devojki
Najgolema maka mi bese da najdam kvalitetni cizmi, Skopje e prosto preplaveno od kineska skart roba.
Jas si kupiv lani od viktor chevignon, 6900 na popust...skapi se, ama si rekov, barem se kvalitetni. Sega baram uste eden par vo druga boja i poeftini:), pa mislam deka kje si kupam od pams...imaat modeli na adams i biana, se nadevam deka se malku pokvalitetni...a cenite se 2500 do 5000, otprilika.

Jas ne bi se odlucilla da kupam tolku skapi cizmi,nemoj da me svatis kako da na valuvam Kali ama stvarno ne svakam sto najdote vo tie skapite cizmi?
Jas razbiram,marka se,kvalitetni se,ama...aj toa e samo moe mislenje.Eve jas vaka ramisluvam,podobro sekoja godina ke si kupuvam cizmi razlicni,do 1500 denari mozam da si najdam stvarno ubavi cizmi.Barem i da ne mi izdrzat za druga godina,barem nema da mi bide maka,ne se skapi.
Bluberry namini vo Kocani,prethodnata nedela donesoa mnogu novi modeli.Eve jas si zedov edni sivi po boja,ama sega kratki si zedov cizmi4ki,so mala stilka.Cenata bese izvonredna 950 den.
Znaci za 6000 denari mozam da si kupam 6 para cizmi,vo razlicni boi i modeli.Me svakas li sega Kali sto sakav da ti kazam?

da da definitivno istoto ti go sovetuvam kako i debelka ..i jas inaku kupuvam od kocani obleka i ciszmi bidejki nekako mi e poeftino a i imam drugarki tamu ako ne izdrzat i za dr zima barem ne mi e maka za parite ama eve lanskite mi se uste zdravi od kaj covery shoes kocani si gi kupiv

Eve i ovde celosno se soglasuvam so tebe,i mene mi bea celosno zdravi cizmite od polani duri,sega treta godina ke gi nosam,ama nekako mnogu mi se dopadnaa segasnite,oti nemav sivi cizmi,pa aj si velam da se podnovam malku i jas.Ste razmisluvale li sto ke nosite za nova godina?Jas imam dilema okolu toa,moite rekoa ke mi go cuvaat deteo,pa jas se dogovoriv so drugarkite da izlezam malku vo diskoteka na slavenje.Aj nekoj predlog,ve molam,ama sakam nesto navistina sveceno da mu pokazam na soprugot deka zivotot ne prestanal za mene oti toj me ostavil.Da vi napomenam,ne nosam kratki zdolnista,oti baagi sum polnicka.Ne mnogu ama vo nozete sum kako otecena ,oti po cel den navamu-natamu sum so kerki4kata.
Pa povelete so nekoj predlog.

hmm sto znam debelka nemora da e kratko za da e privlecno mozes nekoi ubavi pantaloni da si zemes i nekoja posvecena bluza spored mene i pantaloni e ok za nova god samo da bidat malku ne sekojdnevni i ako si vo moznost so finansiite da si zemes i konduri so visoka stikla e sig ke bides TOP ke najdes nesto sig sum vo kocani ima stvarno ubavi raboti eve ti velam i jas cesto pazaram kaj vas a jas planiram da odam vo nekoja bluza i helanki ili pak vo nekoe fustance ne koj znae kakvo mislam ne nisto presveceno inaku ne obozavm mn fustani i sukni poveke nosam helanki ...farmerki ama za izleguvanje gi kombiniram so stikli i mn nakit i ubavo se cuvstvuvam sexy

Оваа година си купив кожни чизми од 4000ден, класични се до по колена. Е сега сакав со платформа напред,ама немаше такви модели кога купував. Многу ми се згодни иако имаат прилично висока штикла, поубаво ми е кога носам чевли со штикла, позгодни ми се.
А да ви кажам мајка ми ми зеламе некои чизми од кинеската(незнам колку пари се)како со крзненце внатре и се гледа дека се дебели чизмите.Вака на око изгледаат квалитетни ,но на првиот дожд ќе ги пробам па ќе ви кажам дали се распаднаа

najprvo da kazam deka se soglasuvam so vas jas sekoja godina si kupuvam cizni okolu 1500den i ponekogas gi nosam po dve sezoni i imam poveke para za menenje.
Inaku koga stanuva zbor za pusenjeto jas sum pusac,i ne se kaam sto pusam.Bidejki cigareto mi pomaga da se smiram sekogas,deluva mnogu smiruvacki, a isto taka mi pomogna da oslabam 20kg.
a koga stanuva zbor za N.G jas obozavam da nosam kratki robicki,pa i ovaa godina ke bide taka,a debelka predlog za tebe mozes na proveris na nekoi internet strani za obleki za polnicki devojki pa moze ke ti dade nekoja ideja

Go to topСтрана: 1234
Модератори: lalamala

Банер
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
prev
next
News image

Овен (21 Март - 19 Април)

Имате енергија да ги направите работите токму онакви какви што посакувате. Влезете овој пат од задната врата и правете ги работите тивко.                    

News image

Бик (20 Април - 20 Мај)

Секојдневно се среќавате со некоја нова компликација, но успешно надминувате се со што ќе се судрите. Поддршката од партнерот само ќе ви оди во прилог.

News image

Близнаци (21 Maj - 21 Јуни)

Има некоја песна која ги вади сите емоции од вас. Денес е денот за да се отворите за се што ви тежи на душата, дозволете си момент на слабост.

News image

Рак (22 Јуни - 22 Јули)

Се што гледате ви изгледа како илузија, но време е да поверувате дека добри работи започнаа да ви се случуваат и вам. Зграпчете ги приликите!

News image

Лав (23 Јули - 22 Август)

Имате пријателка за која сметате дека е вашето тајно богатство. Таа е клучна во многу мигови од вашиот живот, па кажете и ја целата вистина.

News image

Девица (23 Август - 22 Септември)

Искористете ја својата креативност денес за да блеснете на работното место. Исполнете ја задачата најбргу што можете и шефот нека дознае за тоа.

News image

Вага (23 Септември - 22 Октомври)

Мобилниот телефон ќе ви ѕвони постојано денес. Од хаосот нема да можете да ги чуете своите мисли. Обидете се да се фокусирате на најважното!

News image

Скорпија (23 Октомври - 21 Ноември)

Oдете по скратениот пат денес и со малку ресури и време направете многу големи дела. Некој отстрана ве набљудува, покажете се најдобро што можете!

News image

Стрелец (22 Ноември - 21 Декември)

Дозволете си го она што ве прави среќна, без разлика дали тоа е чоколадо, обилна вечера или чаша вино. Ова е ваш ден!

News image

Јарец (22 Декември - 19 Јануари)

Сериозно сте навлечени на нечие друштво. Телефонски повици или кафе средби времето го минувате само со една личност. Не дозволувајте другите да се почувствуваат запоставено!

News image

Водолија (20 Јануари - 18 Февруари)

Колку често зборувате побргу од што мислите? Денес не смеете да си го дозволите тоа. Околу вас има личности на кои им значите премногу за да си дозволите да ги повредите.

News image

Риби (19 Февруари - 20 Март)

Имате сериозни грижи, но сепак успевате да гледате од посветлата страна на работите. Покажете им љубов на најблиските, заразете ги со оптимизам!

23-05-2013
  • Ре:Mind-blowing fellatio
    super e oralnoto zadovoluvanj e probaj malku so baknezi po negovoto telo sleguvaj nadolu baknuv...
    Од sexybt, во 12.5.2013 23:45
  • =)
    Имам другарка, отров табиет, ми вика: Постои можност војниците на Цар Самоил сами меѓу себе да с...
    Од lalamala, во 16.4.2013 1:43
  • Во врска со посилниот пол (машките в...
    Што мислите за машките во Скопје? Мислите дека ги задоволуваат сите наши критериуми? Доволно вни...
    Од lalamala, во 15.4.2013 23:05
  • Ре: "den potoa"
    Па сигурно дека нема да добиеш на време, сепак се случила промена...консултирај се со гинеколого...
    Од lalamala, во 5.3.2013 23:58
Ѕирни ги новите креации на познатите модни дизајнери
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prev
next
News image

Chris Pine

News image

Mariano Di Vaio

News image

Chace Crawford

News image

Matt Bomer

News image

Jason Momoa

News image

Ben Affleck

News image

Sam Worthington

News image

Penn Badgley

News image

Josh Bowman

News image

Channing Tatum

News image

Liam Hemsworth

News image

Keanu Reeves

Дали сте задоволни од начинот на кој го живеете својот живот?