debelka ako te saka toj vistinski ke te saka i da si nakacila nekoj kilogram

mene mojot decko non-stop mi veli da jadam poveke zatoa sto sum bila se pobleda i po kako toj sto veli kako od voz pregazena vo posledno vrem

veli jas ke te sakam kakva i da si (posto i jas cesto variram so tezinata )...a toj mi e samo decko.tvojot maz ne e veke dete toj ima kerka i ne treba sea da se rasprava so rabotite dali si ti debela ili slaba i da se vlosat vasite odnosi zaradi toa...a za slabeenjeto ako si tolku visoka tezinata ti e sosema dobra 10 razlika megu visinata i tezinata (170 so 80) doktorite velat deka e idealna tezina veriuvaj deka e taka a + tebe ti treba poveke energija i hrana bidejki treba sila za non-stop da trcas po tvojata kerkicka ..a ne da bides na dieti pa da nemas sila ni vo race da ja zemes.jas bi ti preporacala da ne zemas apcinja ako seuste ja dois kerkata posto mislam deka ne e zdravo mlekoto barem taka i recoa doktorite na tetka mi koja bese na takvi apcinja za slabeenje a samo sto si rodi since ovaa godina

Pa debelka gi procitav i tvoite problemi okolu soprugot i mislam deka ne e problem tvojata tezina izvini taka sto ke se izrazam sto poveke toj ne e tolku zainteresiran toj treba da te svati kolku tesko ti e tebe sama ovde da ja cuvas kerkickata i deka nemas vreme da razmisluvas sea za dieti i slabeenje (koe jas uste tvrdam deka ne ti e potrebno) sig sum deka ti si stvorila takva slika za sebe poradi tie negovi ''jadenja gomna'' naski kazano

uzivaj vo zivotot so tvojata kerkicka bidejki veruvam deka taa ti e najvazna i probaj da gi resis problemite so sobrugot ne se optovaruvaj so nego tolku bidejki od site tie misli mozes da ja zapostavis nea

Se nadevam deka ti pomognav so moite mislenja tvoe e da razmislis dali ke me poslusas ili ne

pozz i se nadeva deka se ke se sredi vo najskoro vreme