Последна порака пред: 3 недели, 2 дена
  • maki28 : dali moze nekoj da mi objasni kako da izbrisam nekoja poraka sto sum ja pratila vo forumot , znaci nekoja tema sto seuste stoi sakam da ja izbrisam ili kako da go deaktiviram mojot profil i da si kreiram moj nov profil
  • izabelabelaa : Luge kade mozam da postavam tema prashanje ?
  • sirena4 : «link»
  • HuremF : mene me interesira dali nekoj ima kupuvano od online sajtovi od Uk, koi nemaat dostava do Mk dali ima nacin za kupuvanje od ovie sajtovi, pretezno se za alista, dali postojat nekoi firmi posrednici ili nesto slicno?
  • HuremF : Moni ako mislis deka ste ja zgresile odi vo apteka vednas ima apcinja koi mozes da gi piese nekolku casa posle odnosot so cel da ne ostanes bremea, konsultiraj se so aptekarkite
  • HuremF : Cicova: ne neznacimalo krvarenje dekka ste bremena
  • barbieprince : Здраво, нова сум на форумов и еве чекам некој одговор на мојата тема но некако потешко оди . :*
  • Goca16 : zdravo na site
  • Sweeety : heeey
  • Tinnka : Nova sum na forumov i neznam seushte kako se rakuva, ali kje se snajdam.
  • Beana : Имам едно прашање. Дали сте купувале некогаш од следнава страница www.wow.mk? Мислите ли дека е безбедно?
  • izabelabelaa : zdravo :)
  • ivuy93 : ima le nekoj
  • moniii : purple buttle stm si napravila test i ispadnal negativen togas nema potreba od panika ali za sekoj slucaj odi si na doktor i pak proveri
  • moniii : zenski mi docni veke dva dena vo panika sum mislam na najlosoto deckomi ne svrsi vo mene ali ak mi e strav stomakot me boli taka po malce isto i gradite ve mlam za sovet

Чатот е достапен само за членовите на сајтот

forumnaslov3
Добредојде во NotForMen форумот за девојки. Преку NotForMen форумот можете да се поврзете со сите NotForMen девојки и слободно можете да започнете тема за нешто што сакате да го споделите со останатите.

Здраво, девојко
Најави се доколку веќе си регистрирана или кликни на копчето регистрирај сe за да можеш да учествуваш во форумот.

Problemi so tezinata
(1 прегледува) (1) Гостин
Go to bottomСтрана: 123
Тема: Problemi so tezinata
Problemi so tezinata пред 3 години, 7 месеци  
Dali mozete da mi kazete zasto nikako nemozam da ja namalam tezinata,a ne jadam mnogu.Non-stop sum aktivna po deteto(mazena sum),i si gi vrsam domasnite obvrski kako sopruga.Ne mi e jasno,zemav turbo slank mega pakuvanje so 800 tableti,simnav samo 2 kilogrami za 3 meseci.I pak mi se vratija.Ispiv 4 pakovanja Xenikal kapsuli,za mesec dena i pak nemam rezulatati.Sekojdnevno sum aktivna od 7 sabajle koga stane kerkami,pa do 22h.koga ja zaspijam.Ne jadam bel leb,tuku samo crn integralen leb.Svinsko ne jadam,blagoi cokoladi mnogu retko konzumiram.Visoka sum 170cm a teska recisi 80 kg.Za moite 25 godini toa e mnogu neli?Ne sum vo dobri odnosi so soprugot,pa se me progonuva mislata deka toj veke ne me saka zosto sum debela.Pomognete mi so vasi mislenja.Odnapred vi blagodaram.
Регистрирај се за да реплицираш или да започнеш нова тема.

Ре: Problemi so tezinata пред 3 години, 7 месеци  
debelka ako te saka toj vistinski ke te saka i da si nakacila nekoj kilogram mene mojot decko non-stop mi veli da jadam poveke zatoa sto sum bila se pobleda i po kako toj sto veli kako od voz pregazena vo posledno vrem veli jas ke te sakam kakva i da si (posto i jas cesto variram so tezinata )...a toj mi e samo decko.tvojot maz ne e veke dete toj ima kerka i ne treba sea da se rasprava so rabotite dali si ti debela ili slaba i da se vlosat vasite odnosi zaradi toa...a za slabeenjeto ako si tolku visoka tezinata ti e sosema dobra 10 razlika megu visinata i tezinata (170 so 80) doktorite velat deka e idealna tezina veriuvaj deka e taka a + tebe ti treba poveke energija i hrana bidejki treba sila za non-stop da trcas po tvojata kerkicka ..a ne da bides na dieti pa da nemas sila ni vo race da ja zemes.jas bi ti preporacala da ne zemas apcinja ako seuste ja dois kerkata posto mislam deka ne e zdravo mlekoto barem taka i recoa doktorite na tetka mi koja bese na takvi apcinja za slabeenje a samo sto si rodi since ovaa godina Pa debelka gi procitav i tvoite problemi okolu soprugot i mislam deka ne e problem tvojata tezina izvini taka sto ke se izrazam sto poveke toj ne e tolku zainteresiran toj treba da te svati kolku tesko ti e tebe sama ovde da ja cuvas kerkickata i deka nemas vreme da razmisluvas sea za dieti i slabeenje (koe jas uste tvrdam deka ne ti e potrebno) sig sum deka ti si stvorila takva slika za sebe poradi tie negovi ''jadenja gomna'' naski kazano uzivaj vo zivotot so tvojata kerkicka bidejki veruvam deka taa ti e najvazna i probaj da gi resis problemite so sobrugot ne se optovaruvaj so nego tolku bidejki od site tie misli mozes da ja zapostavis nea Se nadevam deka ti pomognav so moite mislenja tvoe e da razmislis dali ke me poslusas ili ne pozz i se nadeva deka se ke se sredi vo najskoro vreme

Ре:Problemi so tezinata пред 3 години, 7 месеци  
Neznam Antonija mozebi navistina si vo pravo.Jas samo si naogam pricini poradi koi jas zapagam vo depresija,a nego mn.mu e pakos za mene.Jas mislam deka ne mu se odpagam oti koa se zedovme bev normalna devojka so 56 kilogrami a sega posle poroduvanje mn gi nakaciv veke 80 stanaa.Ne ja dojam veke,samata si se odbi od cicaneto pred nepolni 2 meseci.I od togas pocnav so Xenical kapsulite ama ne mi pomognaa mn.a turbo slankot gi koristev pred toa oti ne bea stetni za mlekoto.Oti se na baza na Algi.Neznam sto da mislam,mozebi go teram resenieto za nasite problemi vo mojata debelina a ne e toa.Ama od tolku mn obvrski neznam kaj mi e glavata.Toj mi nema receno deka sum mu grozna ili debela,ama negoviot pogled kon mene ne e istion kako porano.

Pa ako pak navistina sakas da oslabnes pa probaj nekoja dieta ako nz ima mnogu po stranite a i doktor moze da ti prepise nekoja sig nema da ti treba mn stroga zatoa sto nemas mn visok kilogrami....a normalno e posle poroduvanjeto da nakacis nekoj kilogram a pa i pokraj site problemi i grizi nemas vreme za zdrava hrana i toa debelee a ne samo visokot hrana...a navistina i najskreno ti velam deka problemot ne e vo tebe tuku vo tvojot soprug koj verojatno ne e svesen kolku te povreduva tebe a i kolku ke vlijae toa sto ne ja rastete zaedno kerkata a sepak ste vo brak....a neznam kako da ti pomognam okolu toa samo mozam da ti kazam edna uteha odnosno prikazna koja moze ke ti bide uteha mojata najdobra drugaraka ima razvedeni roditeli nejzinata majka ja rodila koga imala samo 18 god i posle 1 i nesto taa go rodila i nejziniot brat znaci posle 2 god od brakot tatko i na mojata drugarka pocnuva mnogu da pie da ja tepa majka i i normalno taa trpena nekoe vreme no i puknal filmot i si gi zela decata i se vratila kaj nejzinite tie sekako deka ja primile dobila zakonsko pravo vrz decata i ostanala sama da gi odgleduva....sega mojata drugarka e 1 god na fakultet a i taa i nejziniot brat se prekrasni deca ....nejzinata majka gi odgledala sama samo so svojata plata koja e mn niska i so niskata penzija od dedo i....verojatno ne i bilo lesno no sakam da ti kazam deka ako ne se cuvstvuvas ubavo veke vo toj brak i ako mislis deka ke ti e podobro bez nego ostavi go zar treba uste na 25 god da si go unistuvas zivotot od nervozi i da rabotis po cel den i sama da se grizis za kerka ti za koja treba i toj da se grizi.Tvoite roditeli ako i raskazes kako ti e 100% ke te podrzat vo odlukite i ke te primaat kaj niv em ke ti pomagaat vo obvrskite okolu deteto... jas sum sigurna deka ke uspees i sama da ja porasnes kerka ti vo prekrasna devojka i zena i bez pomosta na nejziniot tatko koj i e tatko samo na zborovi kako sto velis ti vo situacijata.IMAS CEL ZIVOT PRED TEBE DA UZIVAS ZAEDNO SO KERKA TI A MOZEBI I SO NEKOJ DR MAZ OD KAJ ZNAES....a koga soprugot tvoj ke svati kolku ubav zivot ste mozele da imate site trojca zaedno sig ke svati deka ja napravil najgolemata greska vo zivotot ova e moe mislenje debelka sig sum deka sama mozes i deka ke uspees u site tvoi planovi

duso jas oslabev 11 kg recisi i toa bez niedna dieta no go smeniv celiot nacin na zivot..nautro doruckuvam OBAVEZNOO znci nema ne mi se jade no toa e strogo zitarici ili integralen lep so nesto namackano nikako mrsno ili visoko kaloricno, rucam ona sto go ima za rucek no izbegnuvam da e przeno iako ponekogas se nagraduvam i so pomfrit uzinam okolu 5 nesto lesno i pomalku i veceram pak najdocna do 20. i toa e toa..ponekogas trcam i vezbam koga imam vreme. za blago sum dusman taka da potkasnuvam nema sto jadi cesto no malku i vnimavaj sto..nikakvi dieti se e toa izmacuvanje na kratok rok..

Pa nesto slicno i jas se hranam kako i devojkata sto e potpisana kako Strumica pa nisto jas ne oslabev.Jas mislam deka mene debeleanjeto mi e od bremenosta naslediv mn kilogrami i sega nikako da gi simnam.

debelka a sakam da te prasam koi bea najprvite znaci koi gi dobi koga ostana trudna mislam na nekakvi znaci sto se javuvaat prvata nedela od zabremenuvanjeto jas imav predhodnata nedela seks so decko mi i nekako se mi e mislata vo toa ( kako da mi e prv pat) i se so procitam mislam deka se odnasa na bremenost..nekako vo posledno vreme mnogu cesto mocam ama mozno e da e taka zosto sum nastinata gradite ne se mi osetlivi no mi izlegoa mn bruncinja na facata koi mi izleguvaat samo pred da dobiam ...ima li sanski da sum trudna molam kazi nekoi najrani simptomi p.s znam deka ne e za ovaa tema mubetot ama ne e bitno

Antonija za sekogo e razlicno vo bremenosta.Nekomu mu se gadi nautro,i mu se povraka ama jas licno za mene ke ti zboram.Vaka,mene mnogu mi se jadese i mi se odese vo vc nonstop.Nemam problemi so mozolcinja,ama bas togas mi izlegoa dve i toa ednata pod ustata(na bradata)i drugata na celoto,Mi docnese samo 4 denovi,pa si kupiv test SURE CHECK koj me cinese 125 denari.Ima i poeftini ako ovoj e 100% tocen i samo eden den ako ti docni ke doznaes dali si bremena ili ne.Otkako go napraiv testot,duri togas otidov na ginekolog,pred toa ne.Dali tebe ti se jade?Ili imas cuvstvo deka ti se odi vo vc a vsusnost ne e do toa,samo kako da te laze.Dali oseti deka deckoti svrski vo tebe,bez zastita sekako?

koristevem zastita i mislam deka ne svrsi vo mene nz prv pat bev so nego :d sum imala odnosi no so bivsiot ....a da imam custvo deka mi se odi vo vc a vsusnos ne no toa mi se ima sluceno i prdhodno koga sum nastinata a sega sum a ne mi se jade mn mislam dali 2 pati vo den ili 3 pati jadam ne mi se gadi i taka malku cuvstvuvam umor no mislam deka e poradi toa sto stanuvam rano za skolo a ucam do mn docna i vezbam i crtam i se toa mi izmoruva...pa zatoa se zbonuvam mi e bilo i predhodno vaka no sea dali sto imam takva misla pa zatoa sum zagrizena nz
sepak ke pocekam da vidam dali ke dobiam na vreme i ako ne ke kupam test fala sepak se nadevam deka gresam pozz

Se toa se samo mracni misli deka si bremena,veruvaj mi deka samata ti so tvoeto pesimisticko mislenje si go sozdavas toa lazno custvo na bremenost.Pa aj pricekaj malku ako ti zakasni zemaj test pa pisuvaj ni sto e rezultatot.Ama do togas nemoj da se optovaruvas,mislam deka ne si bremena(samo taka mislam jas).

Go to topСтрана: 123
Модератори: lalamala

Банер

Error: Any articles to show

19-05-2013
  • Ре:Mind-blowing fellatio
    super e oralnoto zadovoluvanj e probaj malku so baknezi po negovoto telo sleguvaj nadolu baknuv...
    Од sexybt, во 12.5.2013 23:45
  • =)
    Имам другарка, отров табиет, ми вика: Постои можност војниците на Цар Самоил сами меѓу себе да с...
    Од lalamala, во 16.4.2013 1:43
  • Во врска со посилниот пол (машките в...
    Што мислите за машките во Скопје? Мислите дека ги задоволуваат сите наши критериуми? Доволно вни...
    Од lalamala, во 15.4.2013 23:05
  • Ре: "den potoa"
    Па сигурно дека нема да добиеш на време, сепак се случила промена...консултирај се со гинеколого...
    Од lalamala, во 5.3.2013 23:58
Ѕирни ги новите креации на познатите модни дизајнери
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prev
next
News image

Chris Pine

News image

Mariano Di Vaio

News image

Chace Crawford

News image

Matt Bomer

News image

Jason Momoa

News image

Ben Affleck

News image

Sam Worthington

News image

Penn Badgley

News image

Josh Bowman

News image

Channing Tatum

News image

Liam Hemsworth

News image

Keanu Reeves

Дали сте задоволни од начинот на кој го живеете својот живот?